Atkins metoden!

Hej sötisar!! Har tänkt på att köra på ATKINS METODEN igen! Vad säger ni!? Gör det med miiiiig! Alltså ät inte kolhydrater!!! (eller ät mindre än 30 g kolhydrater per dag) Komigen! Det är jobbigt o såe men vi klarar det tillsammans! 

Så inge: Ris, pasta, bröd, havre osv!!!
Jallaaaa Nu kör viii!!


Så ät: ägg, kött, grönsaker istället!!!! ät mycket protein!!

Och tara: jag håller med dig! Vem fan e han liksom?? jag ska gå ner i vikt för min EGEN skull och skita i alla elaka kommentarer!! pass på de.. <33

Hejhej!

Igår och idag har jag faktiskt bara ätit bra saker! Spanien resan känns nära. Och jag måste verkligen bli smal! Tänk att gå ut i bikini... jag tror faktiskt inte att jag är redo för det psykiskt o fysiskt. Får väl ha short på mig, tyvärr! 

Åhhhh asså fett jobbigt! Och idag så sa min KILLKOMPIS att jag har gått upp i vikt. Asså han är en riktig idiot!!!! Har inte hans mamma lärt honom att inte säga så till tjejer... Men skitsamma! En liten kommentar från en IDIOT ska inte påverka mig! För jag försöker ju gå ner i vikt för min skull... inte för någon idiot.

Kommentarerna

Tack så mycket!!! Jag blev väldigt rörd och jag är så otroligt tacksam för orden ni skrev!!! Ni är verkligen BÄST! åååh så fina ord, är så glad just nu! Ni har verkligen rätt! Och jag är så glad att jag hjälper er också :)

Åhhhhh ni e verkligen bäst! Varje gång jag är ledsen och när mitt självförtroende är på BOTTEN, så ska jag läsa det ni skrivit!! Så fina ord! 

Jag ska börja ta det här med viktminskningen på allvar, igen. Ni har gett mig motivationen! som ni sa, INGENTING ÄR OMÖJLIGT. Jag SKA gå ner! Nu räcker det!!!!

TACK igen, bästa läsarna,  och tara du verkar vara en helt underbar person! Så fina ord du skrev. ska speciellt tänka på dina fina ord när jag är ledsen och innan jag äter skräpmat hihi, du har så rätt!!   PUSS <3

Hej sötisar

Mitt självförtroende är sämst just nu. Jag väger mer än någonsin. Och jag vill bara ge upp.
Jag skulle vilja få några uppmuntrings ord från er. Kan ni snälla uppmuntra mig :/ Det skulle uppskattas! För jag har verkligen gått upp i vikt. Känns som att mitt liv består av MAT. kommer aldrig kunna gå ner i vikt. Aldrig.

Hejhej

Mitt gymkort har tagit slut.
Nu är det så att i en månad (till påsklovet) så kan jag inte gymma. Utan nu måste jag äta rätt. Jag måste verkligen skärpa mig.
Så här är det för mig
måndag,tisdag och onsdag brukar jag vara jätteduktig och äta rätt osv. men sen går det bara dåligt. Och då menar jag RIKTIGT dåligt. Äter i stortsätt allt jag ser då.

Jag vill verkligen äta rätt. Jag ska verkligen tänka igenom den kommande månaden och all bra mat som jag kan äta. JAg vill verkligen gå ner till SPANIEN! Ska ju ha bikini......

hej

Har ätit så dåligt idag. IMORN BLIR GYM.

omöjligt att motstå från chips.. omöjligt.

Mitt sjäklvförtroende är ej på topp nu.

DAG 8

Idag har det varit en dålig dag.
har inte ätit så mycket, med det jag har ätit har varit BAJSMAT. dvs. kakor och chips.

usch.
imorn blir det gym.

DAG 7

Heej heej!!! 
Dag 5: Gymmade, åt inte så mycket mat. fast åt lite chips
Dag 6: Åt big mac meny... men det var i stort sett det ända jag åt, samt lite popcorn och godis haha.:(


Och så idag.... Idag gymmade jag, svettades som faaaan hihi och så har jag bara ätit nyttigt känns det som iaf haha! massor av tomater och broccoli b.la. och jag har stått emot godsaker också!

På tisdag ska jag gymma igen, och fredag, lördag och kanske söndag! Det blir nog bra! Måste gå ner i vikt till spanien...... MÅSTEEEEEEEE

pUSShej

DAG 4

Hejhej!
Igår åt jag faktiskt ett präon och knäckebröd med youghurt... var för hungrig för att sova haha....


idag har jag ätit:
Frukost: youghurt med knäckebröd igen haha
Lunch: En pizza slice...  Vi hade "roliga-dagen" idag i skolan. Vi fick även tårta fast jag åt bara marsipanen.
Mellis: smoothie


ska äta middag senare också.

IMORN BLIR DET GYM DOCK!!!!! ska gymma som fan :) pusshej
P.s om ni inte har prov imorn, som JAG HAR. så borde ni ju gå ut och gå eller t.o.m jogga! Det är ju perfekt väder ute, inte varmt och inte kallt :) Pusss

DAG 3

hejjj hejj!!
frukost: smoothie
lunch:en svamp pannkaka (godare än vad det låter)
middag: kyckling och ris + sallad
sallad,päron & banan OCH 2 digestivekex!!!! mycket dåligt!! skäms spm fan. dansade sedan i en halv timme

nej nej nej

jag är så jääääääääääääääääävla hungrig!!!!

DAG 2

Hej hej!!
Lunch: 3 pannkakor + lite sallad
Middag: 2 korv med bröd

Okej. Så här ligger det till... jag äter mycket mat under lunch/middag, men det är pga. att jag inte äter så mycket mellanmål...
Fast det är inte bra att jag äter så mycket mat under lunchen och middagen. Måste bli bättre på det. Måste äta lagom, om inte mindre...

Senare idag så ska jag äta: sallad och dricka en smoothie! Sedan är jag nöjd!
Ska även gymma senare i veckan! pusshej.


VILL BLI SMAL. VILL BLI SMAL.

smoooothie

Hej! Idag är det alltså dag två!
Igår höll jag det jag lovade och åt bara sallad!
Nu så dricker jag en smoothie till frukost, MUMS! Det är såå otroligt bra, hallon= 30 kcal per 100 g. och naturell youghurt m. vanilj 70 kcal/100 g. och Liiiite banan! såå goott och inte så farligt mycket kalorier! :) och man blir verkligen MÄTT!!

pussss

DAG 1

Hej sötisar!!! Nu har jag börjat inse att det inte är långt tills jag åker till spanien! Jag åker i slutet av april.... och om man tänker på att jag ska bli smal innan dess så är det inte långt kvar ALLS!
Är det ens möjligt att gå ner 3 kg på drygt en månad?
JA! det är möjligt men då måste jag ändra på mina matvanor och börja träna!!! 

Mina matvanor måste först och främst ändras! Jag har kommit på att jag fortfarande äter något dåligt ex. en bakelse V.A.R.J.E D.A.G. Förstår ni hur sjukt dåligt det är för min kropp!? och min vikt dåra...
Detta måste ändras... Jag vill att min kropp ska kännas fräsch och hälsosam och detta kan den endast göra om jag äter naturliga saker, såsom grönsaker och att jag dricker mycket vatten. 
Och om jag tränar och fortsätter att äta dåligt, så tjänar jag ju ingenting på det!  Som jag tidigare skrivit så tränade jag i stortsätt varje dag i somras, jag gymmade. Fast jag åt skräpmat varje dag... och detta ledde till att jag varken gick upp eller ner i vikt. Utan min vikt stannade.

Men nu har jag bestämt mig...... igen! Att jag ska ta tag i detta på allvar nu! Nu ska jag gå ner i vikt! Och har ni sett vilket fint väder det är ute nuförtiden? Att promenera varjedag ger faktiskt resultat! Förra året så promenerade min kompis varje dag under hela våren och hon gick ner i vikt!!

Jag vill verkligen inte vara lika fet i spanien.... vill bli smal. vill bli smal. Jag ska jag ha bikini på dagen och på kvällarna ska vi ju festa och då måste jag ha fina tajta klänningar bland annat! haha! Men ni fattar!!

Idag har jag ätit:
Frukost: 1 hallonsmoothie (Ps. jag måste sluta hälla i honung i mina smoothies!!= onödigt socker ju!)
Lunch: Spaghetti med köttfärssås + sallad.. helt ok
Middag: 2 korv med bröd... helt ok

Nu har jag inte ätit ngt mer... Men jag tror jag ska äta sallad & morötter snart! Och det är alltså det sista jag ska äta idag!! Och jag tänker inte äta skräpmat idag även om vi har massor med kakor här hemma! Jag ska motstå!



Vi ses imorn. Detta kommer jag att köra på väldigt starkt... Om jag någonsin fuskar då kommer jag att straffas!!!

Puss! Jag vill att ni också bantar med mig!? Eller vad säger ni? Om man verkligen vill, asså VERKLIGEN vill gå ner i vikt. DÅ kan man det. Men bara om man verkligen vill


GYM

Gymmade igååår, ååh vad skönt det kändes! Efter gymmet åt jag sushi! MUMS!
Idag ska jag inte gymma.. ska på middag på kyrkan :) ska börja röra på mig om en timme.
Imorn blir det dock gym!
känns såååå bra att träna!

Hej sötisar :)

Har haft en sån jobbig vecka!!!!! :( så mycket plugg!!
Men det har lett till att jag inte ätit så mycket...alls! bara sallad i stortsätt.
Fast idag åt ja pommes. Det förtjänade jag. Men har skuldkänslor nu!!

2 KILO!!!!!!!!!!!!!!!

JAG HAR GÅTT UPP 2 KILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASSÅ HUUUUR!?!?!?!?? det måste vara pga. att jag har gymmat i stortsätt varje dag under lovet!!!??? för jag har ju varit duktig....... assssssså herregud :(((((((

idag har jag ätit:
2 mackor med ost. = DÅLIGT.
halv broccolipaj och mas = HELT OK.
en müslibar = HELT OKEJ
2 klyftpotatis = ok..
1 pita bröd = DÅLIGT
youghurt= HELT OK.
2 SMOOTHIES = BRA.


IMORN BLIRE BANTNING I HÖGSTA GRAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jävla 2 kilo... jag skulle ju gå NER 2 kilo... inte UPP.



:)

Imorn ska jag börja fastaaaaaaaa.... Inge kött för mig! Och ska försöka och inte äta så mycket bröd heller!!! puss

Spinning

Tränade spinning idag!!!! Oh shit vad jobbigt det var asså!!! Men men känner mig sååå stolt nu i efterhand :)
Jag ska fasta på måndag (i en vecka)!!! Ska försöka undvika att äta så mycket bröd... utan mest fokusera på att äta fisk, grönsaker och frukt!!! Och jag tror inte jag klarar av att fasta i 50 dagar, så en vecka blir nog lagom :)
Pusshej

benmuskler!?

Imorn blir det spinning!!!
Asså jag har tänk på en sak... jag har ju på sistone tränat mina ben väldigt mycket. Och jag undrar om det är fett jag förbränner så att mina lår blir smalare eller är det muskler jag bygger på mina stackars ben!? Jag hoppas innerligt att det inte är muskler... för jag vill ju ha SMALA lår.. Men jag känner redan nu att jag har fått benmuskler.. usch

Jeans tycker jag är bland det finaste man kan ha på sig (när det kommer till kläder haha..!) Men jag har inte haft på mig jeans på kanske ett år nu.... just pga. att mina lår ser så JÄVLA FETA ut i jeans.... eller ska jag säga fetare. Jag längtar till den dagen jag kan ha på mig jeans utan att skämmas.. 



träningsvärk!

Asså jag har sån träningvärk att det inte är sant!!!!!!!!!!!! Framförallt mina ben och armar!! Det gör såååå ont! Men men... och förresten... jag åt lite chips idag. ajabaja....

puss

Hej sötisar!
Idag gick jag på cirkelfys passet!!! Oj oj oj vad det var jobbigt! Det var en blandning mellan kondition och styrka!!
Till frukost åt jag bröd med ost och till lunch åt jag kyckling med tomat och broccoli samt en müslibar.

Känner mig så stolt!! :) Nu ska jag koka lite te och plugga så att jag inte tänker på bullarna som finns i köket...

och jag har även shoppat lite idag!! Har inte shoppat på evigheteeeeeeer känns det som. Det är inte kul att shoppa när man inte är nöjd med sin kropp. Men idag gick det hyfsat bra iaf.. hehe

Jag skäms!!!!!!!!1

Hej sötisar
Idag har jag ätit skräpmat :(((((((( som t.ex. en halv semla, popcorn, tre tuggor av kexchoklad och GODIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! USCH. har skuldkänslor!!! Men det är okej om jag lovar att inte äta skräpmat under resten av veckan!!
Imorn blir det GYM! GYM! GYM! och då blir det cirkelfys...  kommer dö :P haha

Men nu ska jag göra några situps och lyfta vikter!! Vi hörs!!!


har kvar godis hemma. Vad ska jag göra med det!? Kasta? eller spara? 



Hej igen

åt nyss bröd. bläääääääääääääääää. med ost. USCH USCH USCH.

menmen.
har bestämt mig för att inte gymma imorn. Min kropp kommer inte att orka helt enkelt... Men på torsdag blir det cirkelfys och på fredag blir det spinning! Kommer jag att dö? JA! haha :D

Imorn ska jag titta på film hemma hos min kompis. Hon bjuder ALLTID på snacks. Måste verkligen vara stark och MOTSTÅ! Eller iallafall inte äta så mycket! Men om jag känner mig själv rätt så blir det svårt att sluta när man väl börjat... men ska försöka att inte äta så mycket.


PUSS.
Måste bli smal. Måste bli smal.

..

Idag när klockan ringde så tänkte jag "NEEEEEEEEEJ" asså min kropp var helt DÖD idag utav all träningsvärk... Menmen.. jag gymmade ändå idag. Det gick inte lika bra som igår, men det gick hyfsat iaf. 

idag har jag hittills ätit:
En banan, en apelsin, 1 müslibar (120 kcal), 8 bitars sushi (Sushi är såååååå gott och så nyttigt!!!!), och sedan så har jag ätit en jordgubbssmoothie som jag gjorde hemma med youghurt och lite honung-mums!


Har varit sugen på GODIS hela dan idag... Kilopriset på godis på Willys är väldigt lågt... tror det var på 37:90. Såååå billigt!!!! Men jag TÄNKER INTE köpa godis. MÅSTE MOTSÅ. eller kanske blir det så att jag köper lite godis på lördag...

RSS 2.0