Hej

Hej hej! Det blir en väldigt jobbigt vecka denna vecka, alla inlämningsuppgifter och kursprov är nu. Och min syster kommer att ha studentmottagning på söndag o såe. SÅ jag kommer att köpa gymkort på tisdag nästa vecka. Då blire bantning asså!! Eller nu ska jag börja äta bra mat! och sedan blire att gymma!

Är så jäkla glad att det är sommar snart, för då kommer jag bara äta vattenmelon haha osv då :) Och komihåg: Välja ISGLASS istället för gräddglass. En piggelin innehåller bara 55 kalorier. Det är ju hur bra som helst.


Under veckan kommer jag att ladda upp en bild på min kropp. en sån där "före bild" så ni får se hur jag ser ut nu och hur jag kommer att se ut sen när jag gått ner i vikt! jag SKA gå ner i vikt!

Pussss

Hej!

Jag har tänk på att köpa en workout video , så man kan träna hemma via Tvn
Har ni några tips på någon bra workout video :)??

:D

Hej sötisar! Ni kanske undrar hur det går med viktökningen? Det går perfekkkkkt!! Men nästa vecka gäller det!! Bantning på högnivå alltså! Haha:) Då blir det ännu mera blogginlägg!

Skolan e så jävla jobbig just nu! Det är ju nu alla betyg sätts och alla kursprov är! :( hoppas det går bra för mig! Vet iaf att jag kommer få VG i matte C! är sjuuuuuuuukt nöjd med det betyget :D men hoppas att jag får MVG i kemi b och i spanska:((( håll tummarna för mig sötisar!





:P

:P

SNYGGAAAA

http://www.youtube.com/watch?v=mBhiiDpZcV0

titta på denna video!! älskar att modellen inte är SUPERsmal, utan man ser lite lovehandles! såå snygg hon e!!! jag tror jag dööööörrr

eheh

Hej sötisar!! jag har gått upp i vikt , tror jag,. men de ska booooooooooooooooort

SWEDEN

HEJ! är hemma från spanien!!! åhhhh vad jag älskar Spanien!!! åt dock som en HÄST därborta!!
Men nu blir det ändringar!!! Batning here I come:D

RSS 2.0