HEjj!

Hej sötisar!!! Det är inte många dagar kvar tills jag åker till Spanien!! Åh vad skönt det ska bli att åka till barcelona:)
Och vet ni vad? JAg har gymmat varje dag denna vecka och ätit bra också!!! Imorn ska jag också gymma! Det kostar bara tio kr för ungdomar upp till 19 år att gymma på friskis och svettis!!!

PUSS

Äntligen!

Äntligen är det lite varmt för att man ska kunna promenera/cyklat!! Idag har jag cyklat och jag känner mig stolt!!
spanien om drygt en vecka!!!! BIKIN DÅÅ :((( hoppas jag hinner gå ner i vikt innan dess...

12 april

Om ni skäms för att säga till era kompisar att ni bantar. 
Exempelvis om ni alla är på Mac donalds och du väljer att inte köpa något och alla dina andra kompisar beställer big mac osv. Och om dina kompisar blir fett sura och säger typ "varför äter du inte för? fett synd, ät bara vi vet att du vill"
Bli inte knäckt av dina kompisar ord. TRO MIG att minst en av dina kompisar tänker "Åhhh jag önskar att jag också var lika stark och kunde motså att äta, jag är så tjock jag borde inte äta! fan va duktig hon är"

Så komihåg ät inte skräpmat för dina kompisar skull! Sikta mot ditt mål och låt ingenting komma i vägen!!

Pussss

Hej

Asså jag har ätit så mycket under de senaste dagarna vilket beror på mensen.. seriöst äter som en häst runt mensen asså :(((((

Tja

har nog ätit över 500000000000000 kalorier idag. Illa.

Hejhej!

Idag har det inte gått så bra med atkins... men imorn är det måndag! Så då KÖR VI! I en vecka ska jag klara av det... men det kommer bli jobbigt! Jagkommer ihåg förra gången jag körde på atkins, det var omöjligt att koncentrera mig, och jag var trött och hängig hela tiden! Men men... vill man va fin får man lida pin.


Vill så gärna gå  ner i vikt. Ni anar inte.

lööööördag

Hej hej! det går hyfsat bra men atkins... jag äter wok med kyckling hela tiden känns det som! WOK = 25 kalorier per 100g = SJUKT BRA


Imorn ska jag promenera! Puss e så trött vi hörs bye

RSS 2.0