:(

SOL=GLASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

tröstäta

Åt NYSS, klockan 01.00 flingor med mjölk...... Åh vad jag hatar mig själv.

Smal kompis.

Min bästa kompis har under de senaste tiden fått jätte många kommentarer om att blivit så smal, att hon är så fin osv. Okej.. man ska vara glad för sin kompis. Det är ju trotsallt sin kompis, sin bästa kompis. Okej, hon har turen att gå ner i vikt även fast hon äter som en gris och tro mig då menar jag verkligen som en g.r.i.s. Men jag som bantar och enligt vågen har gått ner i vikt, får inga kommentarer - alls. Och min bästa kompis vet om att jag bantar (vilket inte hon gör).
Det gör lite ont i hjärtat. Man vill ju också få höra sånna kommentarer. Men men... sånt e livet.


Bild från nyårsafton. Ringade in vad jag inte är nöjd med. hehe inte så mycket kvar :)

 

Vägde som mest.


Så här såg jag ut när jag tyyyyp vägde som mest (nyårsafton), alltså 57 kg. Nu väger jag 55,5 kg. Och jag vill bara gå ner ännu mer. Men det är svårt. Jag kan INTE motstå från mumsiga saker då jag blir bjuden på det exempel på födelsedagsfester. Jag äter alltid fööööör mycket av de onyttiga sakerna och får skuldkänslor när jag kommer hem. Får aldrig skuldkänslor när jag väl äter eller direkt när jag har ätit. Utan alltid några timmar efter. Usch så dum jag är.

De TRE sakerna jag hatar mest med min kropp är:
1. Mina armar. Det känns som att 80% av allt jag äter hamnar i armarna. Dem är så sjukt jävla feta. Men jag tror det är ärftligt. Min mamma var jätttteeesmal när hon var ung men hon hade ändå alltid feta armar (haha..)
2. Mina lovehandles. Dem är enorma. Vågar aldrig ha Jeans eller linnen. För de syns så mycket. Åh vad jag hatar de. Jag verkligen hatar de.
3. Mitt ansikte. Min dubbelhaka och mina feta kinder. Och jag hatar att man ser en stor skillnad i ansiktet då jag har gått upp minst 1 kg. Hatar det!

fanfanfan

Det går inte så bra med bantningen nu..

ATKINS!

Tänkte ge atkins en till chans igen. Så nu kör vi igen! från och med idag, fredag så: INGA KOLHYDRATER! (eller max 30 per dag!)

P.s torsdag var ingen bra mat-dag. glass & 2 korvar osv.

Jag gråter bara i regnet ♥


Finaste låten.

Känns ju inte som att jag har gått ner i vikt...igen.

Nuförtiden kan jag inte lita på vad vågen visar...

Matlista

LUNCH: lite kyckling med wok! + grön te
MELLIS: En liten cola på macdonalds
MELLIS: lite chips och popcorn 
Middag: Lite pitabröd.


Så det var min dag. And im not even hungrig :) puss!

FASTAR!?

När jag läser olika bloggar som handlar om just viktminskningar så har jag märkt att det är väldigt många som har börjat med att FASTA. Alltså inte äta någonting alls på en hel dag (vet dock ej om de följer det islamska sättet och äter endast 1 gång per dag). Vissa fastar t.o.m i flera dagar i sträck.  och hur fan kommer det sig? Sen läser man om att de svimmar tack vare det. Visst om du vill fasta så gör det. Fine. Men var försiktiga.

Ifall ni äter bra och tränar kommer ni också att tappa vikt snabbt, förbränna mer kalorier än vad man äter. Ifall man "bantar" behöver man ju inte svälta sig själv och man behöver inte var hungrig.Det är okej att vara mätt. Jag tycker alla vi borde satsa på ett mycket mer hälsosamlivstil (jag har en lång väg dit haha). Vi behöver inte satsa på att få en ätstörningen (det känns som att allt för många tjejer vill få en ätstörningen för att tillslut kunna bli smala). Man kan gå ner på andra sätt men ändå må bra.

PUSS.

BIO

Var på bio idag! Såg hangover 2 , den var jätterolig! :)) rekommenderar den faktiskt ! Och tyvärr så blev det lite godis och en 100 g marabou! Men det var i stortsätt det ända jag åt idag. Så det är väl helt okej (dvs. gällande kalorier!) översteg iaf inte det man bör äta alltså 2000kcal/dag. Men känner mig så ful och fet nu. Så ska göra några magövningar så att jag kan sova bra hehe ;)

P.S Hej Sara som kommenterade tidigare idag, jag har inte koden till din blogg som gör att jag kan kommentera dina inlägg. skulle vara snällt om du skickade säkerhetskoden, puss!

Söndag=dålig matdag!

Söndagen(idag) var inte en bra dag. På festen åt jag tårta och mycket mat. Men imorn är det måndag, en ny vecka! Hade det jättetrevligt på festen klickade med en tjej väldigt bra faktiskt!:) sånt är ju alltid trevligt!



Imorn är det 11 grader ute BTW!!!

Fest idag igen!

Idag ska jag på födelsedagsfest - igen! -.-

NOTE TO SELF: ät ej tårta/chips/godis..

BOJKOTTA PASTA!


SAY NO TO PASTA! ITS NOT GOOD FOR YOUR BODY, TRUST ME! men det är så goooott :(

1 kg!

Hej allesammans! Har gått ner ett kilo!!!!!!!!!!!!!!! så nu väger jag 56 kg :) 4 kg kvar sen är jag nöjd...

Matlista

Frukost: Wook grönsaker, blomkål,broccoli och morötter
Mellis: Grön te
Lunch: 7 Bitar Sushi, MUMS! 
Mellis: Coca Cola :(


Vet inte ifall jag ska äta middag idag eller om det istället bara blir en frukt..  Är ju mätt nu iaf och klockan är ganska mycket :)
Har förövrigt köpt en pilates boll! min förra gick sönder.. Så nu har jag köpt en rosa ! Snygg mage, HERE I COME!

Puss! VI HÖRS

P.S Igår på festen så åt jag popcorn, lite chips och lite godis.. Det var väl okej...



Fest

Imorn(idag) ska jag på fest.
Åh vad jag hatar att gå på fest när man hatar sin kropp som mest. Man får ångest för man vet inte vad man ska ha på sig för man känner sig fet i alla kläder! Och man ser och jämför sig med alla andra tjejer som är på festen. Usch,

Och hur kan man säga nej till godis,chips OCH tårta? Det går fan inte.. Men får äta jätteeeeeeeeeelite isånnafalla. fast helst ingenting. Men men.. det är ju inte varje dag man går på födelsedagsfest! puss.

Dagens

Frukost (kl. 10:00): 2 knäckebröd + youghurt (1,5%fett)
Lunch(13:00): Broccoli
Mellis: 2 små äpplen
Middag(18:30): 1 fiskpinne, spaghetti och lite vittbröd :(

vart så jäkla hungrig runt middan eftersom att jag inte hann äta de tidigare pga. att jag var i stan. Mina kompisar åt på donken men det gjorde inte jag hihi lite stolt e man ju:)

Motion:
Cyklat 5 km(?)
Promenerat 5km(samma runda)
Crosstrainer 30 minuter!

Idag var det en bra dag förutom middagen dåra.. PUSS :)

Det gör ont i hjärtat

Det värsta jag vet är att höra att man är fet av sin familj...

"Du är den kurviga systern..."
"Jag ser att du har gått upp lite i vikt"
"Du måste tänka på vad du äter"
"Du har fått en mage"
"Jag säger det här för din skull"


Jag kan tänka för mig själv... och jag VET att jag har gått upp i vikt, jag kan faktiskt se mig själv i spegeln, du behöver inte tala om det för mig. idioter.

Jeans

Jag har inte haft på mig jeans på över ett år nu. Får alltid "muffin top" som på bilderna:

Och det tycker jag verkligen inte är snyggt. En av mina största anledningar till varför jag vill gå ner i vikt är för att kunna ha jeans igen- och INTE skämmas. Det finns inget snyggare än att ha snygga jeans som verkligen passar ens kropp ååååååh det är så fint!


PIGGELIN

Om ni MÅSTE äta glass, KÖP piggelin! Innehåller endast 55 kalorier! Och det är ju helt okej ;)


Motionerar!

Nu går jag ut och cyklar lite! hejdÅ!

MUMS

Vem sa att nyttig mat inte kan vara gott? Detta var iaf dagens lunch! ska nog äta det imorn också! Ett tips är att hälla lite salt och italiensk salladskrydda över- för då smaker det ännu godare! puss :)

P.S Idag har jag promenerat i en timme! Så det är ju bra hihi

Haha!



Tips!

Hej! Har detta någonsin hänt er?
Ni har bestämt er för att banta. Men sedan så äter ni ändå den där kanelbullen och då tänker ni "Men vafan, eftersom att jag redan ätit en bakelse då kan jag äta en pizza till lunch idag ändå, för jag har ju liksom förstört hela bantnings grejen för idag. Jag SKA börja banta imorn istället"

Ett råd till er alla: SLUTA tänk så. Åt du den där kanelbullen, det är okej! Men det är bara okej om du äter bra resten av dagen. Att du åt den där bullen måste inte betyda på att du går upp i vikt. Tänk på det.

Och ett annat tips är att hur många gånger har det inte hänt att man säger, "jag ska bli vegan/vegetarian" och så är man bara det i typ 3 timmar sen ger man upp. Ni måste tänka logiskt. Tänk typ "Jag ska vara vegan/vegetarian IDAG" ni får inte sätta upp mål som är allt för svåra, iallafall i början. :)

Vi hörs mina sötisar :))

:(

Asså fan.. jag tror inte jag kommer kunna köpa gymkort. Har inte tillräckligt med pengar asså... e fattig denna månad :( MEN MEN.... måste börja promenera då istället. Det är väl okej! 

Imorn börjar jag med matlista!!!!! För jag vill verkligen gå ner alla kilon jag gått upp på sistone! Och tro mig jag har gått upp skit mycket!! Har blivit tjooock! Speciellt mina armar :( OCh på söndag så ska min syster ha student fest och då måste jag ha klänning. Och jag har bara klänningar som är ärmlösa.... asså mina armar kommer att synas och det är jag jätte orolig över. Vi kommer att ta bilder osv och då kommer mina feta armar att synas. Åhhh :( Jag hatar att vara tjock. Eller asså jag är inte tjock men jag är riktigt MULLIG.

väger ca. 57 kilo nu! 160 cm och 57 kilo är inte OKEJ!!!! fast har fått riktigt stora bröst nu jämför med förut hahah :P. Men jag ska gå ner. Och det är ni läsare som inspierar mig !

RSS 2.0